Haber & Duyuru

ŞEHİDİNE SAHİP ÇIK

ŞEHİDİNE SAHİP ÇIK Kİ SANADA SAHİP ÇIKSINLAR

  

12–06–2012 tarihinde İçişleri Bakanlığına resmi olarak yapmış olduğumuz başvuru ile;

 

22.7.1981 tarihinde kabul edilen 2495 Sayılı Kurum ve Kuruluşların  Korunması ve Güvenliklerinin Sağlanması Hakkında Kanun ile birlikte ülkemizde Özel Güvenlik Hizmetleri,Özel Güvenlik Görevlileri ile sürdürülmüş,2004 yılında 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’la birlikte yeni bir şekil alarak bu günlere gelinmiştir.

 

İşin doğası gereği, zaman zaman görevini ifa ederken şehit düşen Özel Güvenlik Görevlileri olmuştur.

 

Bu bağlamda öğrenmek istediğimiz;

 

1-1981 ile 2012 yılları arasında görevleri başında Şehit edilen  Özel Güvenlik Görevlilerinin sayısı, isimleri ve şehit oldukları yer neresidir?, şeklindeki sorumuza aylar sonra takip etmemiz neticesinde soru ile tamamen alakasız bir cevap (27/11/2012) lütfedildi. Öncelikle bu cevabı sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

 

Sayın Cengiz KIVILCIM;

Talebinizle ilgili olarak; 4982 sayılı kanunun 7. Maddesi Bilgi edinme başvurusu, başvurulan kurum ve kuruluşların ellerinde bulunan veya görevleri gereği bulunması gereken bilgi ve belgelere ilişkin olmalıdır. hükmünü amirdir. Özel güvenlik hizmetleri ile ilgili tutulan istatistiki bilgilere Başkanlığımızın http://ozelguvenlik.pol.tr internet adresindeki teşkilat bölümünden ulaşılabilmektedir. 27/11/2012

Özel Güvenlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü
—————————————————–
Ozel Guvenlik Dairesi Baskanligi

 

 

 

 

Bu yukarıda verilen cevaba tabii ki bizlerinde bir cevabı var. Ama önce sizlerden gelecek olan tepkiler bizler içinde çok önemli.Daha sonra yine buradan konu ile ilgili görüş ve düşüncelerimizi sizlerle paylaşacağız.

 

SİZLERDEN GELECEK TEPKİLERİ BEKLİYORUZ.

 

 

Ö.G.T.M.

Özel Güvenlik Teşkilatı

Mensupları Derneği

Diğer yazıları okumak ister misiniz?