Haber & Duyuru

MHP Milletvekili Adayları Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneğini Ziyaret Etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneğini Ziyaret Etti.

 

 

MHP Milletvekili Adayları Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği’ni ziyaret ederek Özel Güvenlik Görevlilerinin sorunları hakkında dernek yöneticilerinden bilgi aldılar.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Dr.Ruhsar DEMİREL,M.Emin YEŞİL,Fatmatüzzehra KIRAÇ ve Lütfiye ÖZTETİK  Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği’ni ziyarete geldiklerinde Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kıvılcım ve üyeleri kendilerini  karşıladı.Derneğe gelen milletvekili adayları, Özel Güvenlik Görevlilerinin sorunlarını dinledikten sonra partilerinin Özel Güvenlik Mesleğine ve Özel Güvenlik Görevlilerine karşı  olan hassasiyetlerini belirterek 24 .dönem meclis çalışmalarında Özel Güvenlik Görevlilerinin sorunlarını ve haklı taleplerini en üst seviyede gündeme getirerek, Türkiye’nin üçüncü  büyük güvenlik teşkilatlanmasına yönelik çözüm üreteceklerini ifade ettiler.Ziyarette söz alan 1. sıra milletvekili adayı  Dr.Ruhsar DEMİREL partisinin Özel Güvenlik  Görevlilerinin sorunlarını bildiklerini ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’nin de bu konuya duyarlı olduğunu ifade ederek Milliyetçi Hareket Partisinin Seçim Beyannamesine güvenlik güçleri ile ilgili olarak taahüdlerini şöyle açıkladı;

 -Bütün güvenlik gücü mensuplarına ayda 310 TL. “Güvenlik Tazminatı” verileceklerini,              

– Güvenlik mensupları emekli aylıklarında ise ayda 100 TL. artış yapılacakları sözlerine ekleyerek ,yeni oluşacak mecliste, partisinin ve kendisinin her zaman Özel Güvenlik Görevlilerinin yanlarında olacaklarını söyledi.

 Gerçekleşen bu ziyaretin anısına ve bizleri seçim sonunda da hatırlaması adına Özel Güvenlik Görevlileri Sayın Dr.Ruhsar DEMİREL’e reflektörlü Özel Güvenlik yeleği ve Özel Güvenlik Şapkası hediye ettiler.

 Dr.Ruhsar DEMİREL ise kendisine yeni bir unvan ve sorumluluk yüklendiğinin bilinci ile hareket edeceğini ve onların hak arayışlarında her platforma yanlarında olacaklarını ifade ederek  teşekkürlerini ve memnuniyetleri ifade etti

 Bizlerde bizleri hatırlayan ve milyonlarca güvenlik görevlisinin sorunları sabırla dinleyen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adaylarına başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

Diğer yazıları okumak ister misiniz?