Haber & Duyuru

Özel Güvenlik Görevlilerine Eğitim

Özel Güvenlik Görevlilerine Eğitim

Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği tarafından 12-05-2012 tarihinde gerçekleştirilen ve Bomba Uzmanı Sayın Saffet Beyin Eğitimci olarak katıldığı ŞÜPHELİ PAKETLER VE ŞÜPHELİ ŞAHISLARA KARŞI HAREKET TARZI, konulu eğitim semineri Özel Güvenlik Görevlilerinin geniş bir katılımı gerçekleştirildi.

 

Yaklaşık üç saat süren eğitime ilgi oldukça fazla oldu. Eğitimde Özel Güvenlik Görevlileri, uygulamalı olarak şüpheli paket ve şahıslara karşı nasıl davranmaları ve fark ettikten sonra nasıl davranmaları konusunda bir eğitim almış oldular.

Özellikle bankalarda, alışveriş merkezlerinde, belediyelerde ,sanayi kuruluşlarında ve kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelin yoğun ilgisi ile  verimli bir çalışma  oldu.

Seminere katılanlarla yapılan anket çalışması sonuçlarına göre; bu tür çalışmaların bundan böylede devam ettirilmesi yönünde oldu. Bundan sonraki eğitim çalışmasının konusu da bu anket çalışmasında seminer katılımcılarına soruldu ve çıkan sonuçlar ışığında yeni eğitim seminerleri planlaması yapılmasına karar verildi.

Eğitim seminerine katılan değerli bomba uzmanına,personele ve kurum kuruluş yöneticilerine teşekkür ederiz..

Saygılarımızla

Ö.G.T.M.Yönetim Kurulu

 

 

Diğer yazıları okumak ister misiniz?